Халва, на мій погляд – ласощі для всіх 😉 Як зробити домашню халву з насіння соняшника і кокосової стружки рецепт простий. Досить бюджетне, просте в приготуванні і звичайно, смачне ! Чисто кунжутную халву я не люблю , вона зазвичай гірчить, а ось у поєднанні з соняшниковим насінням – виходить цікавий варіант 🙂
Інгредієнти
🔸110 гр соняшникового насіння
🔸60 гр кокосової стружки
🔸100 гр кунжутною пасти (тахін)
🔸50 гр сиропу топінамбура (або меду або іншого натурального підсолоджувача )
🔸2 ст. л кокосової олії (близько 20 гр )
Домашня халва з насіння соняшника і кокосової стружки покроковий рецепт
1. Насіння промити, підсушити , трохи підсмажити на сухій сковороді . Подрібнити в кавомолці до стану борошна. Кокосову стружку теж подрібнити до стану борошна (або взяти кокосову борошно). Змішати обидві борошна вместе.
2. До них додати сироп, кокосове масло, кунжутную пасту (якщо немає пасти – перемелюємо кунжут в кавомолці , і кладемо трохи більше , ніж в рецепті , кокосового масла).
3. Добре перемішуємо, перекладаємо у формочки, ставимо в морозилку заморожуватися (на пару годин) Готуємо натуральний шоколад, занурюємо халву. Зберігати в холодильнику .