Філе білої риби з томатами. Домашня риба з помідорами, сиром і цибулею на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Філе білої риби (у мене пангасіус) 400 р
Борошно 5-10 р
Масло вершкове 10 г
Масло рослинне 10 г
Цибуля ріпчаста 50 г
Часник 1 зубчик
Томати (у мене черрі) 250 г
Сир фета 70 р
Петрушка 15 р
Сіль, цукор, суміш перців за смаком
Домашня риба з помідорами, сиром і цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. На суміші вершкового і рослинного масла обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору. Потім додаємо нарізані томати, дрібно нарізану петрушку, приправляємо сіллю і перцем.
2. Якщо томати кислі можна додати за смаком щіпка цукру. Готуємо пару хвилин і прибираємо овочі зі сковороди. Філе пангасіуса розрізаємо на порційні шматочки, додаємо сіль і перець, трохи припорошим мукой.
3. Викладаємо шматочки риби в ту ж сковорідку, обсмажуємо з одного боку до золотистого кольору, потім перевертаємо рибу і зверху викладаємо овочі, сир фета і трохи свіжої петрушки. Готуємо ще близько 3 минут.
Відео рецепт 👇