Домашня шинка зі свинячої рульки і курки простий рецепт🥪 Як же іноді хочеться що-небудь покласти на хліб, а саме ковбасу або шинку, як раніше😞 З переходом на здорове харчування, такі продукти йдуть з нашого раціону безповоротно з-за поганого складу. Однак, я повертаю його в корисному варіанті.
Інгредієнти
•Свиняча рулька – 1 середня;
•Половина курки або яловичі кістки з м’ясом – 3-4 шт;
•Цибуля – 2 шт;
•Перець горошком – 1 чайна ложка;
•Часник – 6 головок;
•Сіль за смаком;
•Лавровий лист – 2 шт;
•Моркву і спеції за бажанням.
Домашня шинка зі свинячої рульки і курки покроковий рецепт
1. М’ясо та кістки добре промиваємо, кладемо у велику каструлю (у мене на 4 літри) і заливаємо водою, щоб повністю покрити м’ясо. Варимо до появи пенки.
2. знімаємо Пінку, додаємо цибулю, часник, перець, лавровий лист і варимо 3-4 години на повільному вогні під кришкою; Через 3 години проціджуємо бульйон і зливаємо його в окрему ємність. М’ясо ділимо на волокна;
3. В м’ясо додаємо 2 черпака бульйону, сіль, спеції і перемішуємо; Готову суміш щільно утрамбовується разом з морквою в пляшку або в скляну форму для запікання, постеливши на її харчову плівку (дуже важливо добре утрамбувати) і залишаємо застигати мінімум на 4 часа.
4. Після застигання розрізаємо пляшку по спіралі і дістаємо готовий рулет, нарізаємо і подаем.