Домашнє морозиво пломбір зі згущеного молока та вершків у мороженице простий рецепт. Пам’ятаєте ті самі мультики і фільми, коли на вулицю приїжджав морозивник під легку мелодію і збирав дітей з усієї округи за холодним ласощами?😄 Так і відклалося у мене маленьке бажання коли-небудь самій приготувати морозиво і пригощати близьких.
Правда вона зробила всю роботу за мене, а я просто насолоджувалася заспокійливим процесом перетворення вершків в заповітний десерт 😍 Чого в ній тільки не приготуєш: від сорбету до джелато вас розділяють лише пара натискань (чи не це магія 21-го століття? 😄
Правда вона зробила всю роботу за мене, а я просто насолоджувалася заспокійливим процесом перетворення вершків в заповітний десерт 😍 Чого в ній тільки не приготуєш: від сорбету до джелато вас розділяють лише пара натискань (чи не це магія 21-го століття? 😄
Інгредієнти
Для пломбіру:
500мл сливкою
120гр слущеного молока
Ваніль (за бажанням)
Для персиків в карамелі:
1 персик
50гр вершкового масла
1 ст. л. цукру (краще тростинний)
Домашнє морозиво пломбір зі згущеного молока та вершків у мороженице покроковий рецепт
1. Вливаємо всі інгредієнти в ємність, вибираємо режим ice-cream.
2. Готово!
3. Для персиків в карамелі:
Обсмажуємо персики на сковороді по кілька хвилин з кожного боку або до золотистої скоринки. Посипаємо все з бажання бісквітної крихтою і подаем.
Обсмажуємо персики на сковороді по кілька хвилин з кожного боку або до золотистої скоринки. Посипаємо все з бажання бісквітної крихтою і подаем.
Відео рецепт 👇