Домашнє печиво пісочне з вершковим маслом

Як приготувати домашнє печиво пісочне з вершковим маслом рецепт простий в духовці. Шалено смачне пісочне печиво, яке буквально тане в роті!👍🏻😊 Рецепт дуже простий і швидкий!👍🏻

Інгредієнти

✅Вершкове масло-240 р
✅Цукрова пудра-140 р
✅Яйце-1 шт.
✅Рослинне масло-100 мл
✅Кукурудзяний крохмаль-140 р
✅Щіпка солі
✅Борошно-440 г

Домашнє печиво пісочне з вершковим маслом покроковий рецепт

1. Вершкове масло і цукрову пудру перетерти виделкою. Додати яйце і перемішати. Додати рослинне масло і знову перемішати. Додати кукурудзяний крохмаль і сіль. Наприкінці всипати борошно і замісити тесто.

2. Тісто виходить дуже м’яким і липким, але борошна додавати більше не потрібно. Розкачати тісто на припыленной борошном поверхні, товщиною приблизно 3-4 мм.

3. Вирізати печиво, акуратно перекласти на деко, застелене пергаментом і випікати при температурі 180 гр. приблизно 15 хв. ⠀ Приємного вам чаювання!

Відео рецепт 👇