Писати багато не буду, інакше весь рецепт не поміститься в пості 😂 Скажу одне – це той самий смак з дитинства 🔥
Інгредієнти
На 7 шт:
Для бісквіта:
– Білок – 4 шт
– Жовток – 4 шт
– Борошно – 120 гр
– Цукор – 85 гр
Просочення:
– Вода – 40 гр
– Цукор – 40 гр
– Ванільний цукор – 0,5 ч. л.
Абрикосовий джем – 3 ст. л.
Шоколадна помадка:
– Темний шоколад – 50 гр
– Вершкове масло – 40 гр
Крем:
– Сирний сир – 200 гр
– Вершки 33% – 80 гр
– Цукрова пудра – 60 гр
Домашнє тістечко буші покроковий рецепт
1. Готуємо бісквіт:
Відокремлюємо жовтки від білків з різних мисках.
Половину цукру додаємо в білки, іншу половину в жовтки.
Білки збиваємо з цукром до щільних пік. Перевіряємо готовність: перевертаємо миску – нічого не виливається.
Жовтки збиваємо з цукром до розчинення цукру.
Вводимо збиті жовтки в білки, акуратно перемішуємо вінчиком.
Додаємо просіяне борошно, перемішуємо.
переливаємо Суміш у кондитерський мішок.
Тісто видавлюємо з мішка на пергамент. Діаметр кіл 5-6 см. Для зручності можна накреслити кола на пергаменті, але використовувати його з протилежного боку від намальованих кіл, інакше кола олівця залишаться на тістечок.
Випікаємо при температурі 170 градусів 15 – 17 хвилин. Бісквіт повинен підрум’янитися.
Дістаємо і остужаем.
Відокремлюємо жовтки від білків з різних мисках.
Половину цукру додаємо в білки, іншу половину в жовтки.
Білки збиваємо з цукром до щільних пік. Перевіряємо готовність: перевертаємо миску – нічого не виливається.
Жовтки збиваємо з цукром до розчинення цукру.
Вводимо збиті жовтки в білки, акуратно перемішуємо вінчиком.
Додаємо просіяне борошно, перемішуємо.
переливаємо Суміш у кондитерський мішок.
Тісто видавлюємо з мішка на пергамент. Діаметр кіл 5-6 см. Для зручності можна накреслити кола на пергаменті, але використовувати його з протилежного боку від намальованих кіл, інакше кола олівця залишаться на тістечок.
Випікаємо при температурі 170 градусів 15 – 17 хвилин. Бісквіт повинен підрум’янитися.
Дістаємо і остужаем.
2. Готуємо просочення:
Доводимо до кипіння цукор з водою. В кінці додаємо ванільний цукор. Перемішуємо. Остужаем.
Доводимо до кипіння цукор з водою. В кінці додаємо ванільний цукор. Перемішуємо. Остужаем.
3. Робимо помадку:
Шоколад і масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі окремо. Смешиваем.
Шоколад і масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі окремо. Смешиваем.
4. Крем:
Сирний сир, вершки і цукрову пудру збиваємо за допомогою міксера до пишного стану.
Перекладаємо в кондитерський мешок.
Сирний сир, вершки і цукрову пудру збиваємо за допомогою міксера до пишного стану.
Перекладаємо в кондитерський мешок.
5. Збираємо тістечка:
Кожну половинку бісквіта гарненько просочуємо за допомогою силіконової пензлика.
Половину з них занурюємо в шоколадну помадку.
Прибираємо всі половинки в холодильник на 3 години, а краще на ніч.
Половинки без помадки покриваємо джемом, зверху джему додаємо крем і закриваємо половинкою з помадкою.
Тістечка Буші готові ✅
Кожну половинку бісквіта гарненько просочуємо за допомогою силіконової пензлика.
Половину з них занурюємо в шоколадну помадку.
Прибираємо всі половинки в холодильник на 3 години, а краще на ніч.
Половинки без помадки покриваємо джемом, зверху джему додаємо крем і закриваємо половинкою з помадкою.
Тістечка Буші готові ✅
Відео рецепт 👇