Домашнє вівсяне печиво з родзинками

Як смачно зробити Домашнє вівсяне печиво з родзинками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачне вівсяне печиво! Хрустке зовні, м’яке всередині. З молоком дуууже смачно 😋 👌 Готувати дуже легко 😉

Інгредієнти

125 г вершкового масла кімнатної температури
80 г коричневого цукру
2 яйця
30 г білого цукру
60 г родзинок
100 г цільнозернового борошна
150 г вівсяних пластівців довгого варіння
0,5 ч. л. соди
0,5 ч. л. кориці
сіль на кінчику ножа

Домашнє вівсяне печиво з родзинками покроковий рецепт

1. Родзинки обшпарити, воду злити. Просушити. Духовку розігріти до 180 градусів. М’яке вершкове масло збити з двома видами цукру до пишноти. Додати по одному яйця і знову взбить.
2. Змішати борошно з содою, пластівцями, сіллю і корицею. Всипати борошняну суміш в масляну, перемішати. Додати родзинки і перемішати ще раз.
3. З тіста з допомогою чайної ложки формувати кульки і викласти на деко на відстані не менше 5 см.
4. Випікати до рум’яного кольору. Готові печива спочатку м’які, потім стають хрусткими зовні і м’якими внутри.