Фаршировані кабачки човники з куркою, помідорами та сиром у духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Кабачки – 3 шт.
Куряче філе (можна фарш) 300 гр.
Цибулина – 1 шт.
сіль/паприка/ чорний перець — за смаком;
Помідори – 2 шт.
Сметана, або вершки – 150 мл
Твердий сир – 150 гр.
Рослинна олія
Фаршировані кабачки човники з куркою, помідорами та сиром у духовці покроковий рецепт
1. Розріжте кабачки уздовж навпіл і видаліть м’якоть. Посоліть і поперчіть вийшли човники. Куряче філе дрібно порубати, обсмажити з додаванням дрібно нарізані цибулини, помідора і нутрощів кабачка.
2. Як тільки інгредієнти приготуються додати сметану або вершки і ще 7 хвилин готувати під кришкою, на смак додати спеції. На дно форми вилити 100 мл води і викласти фаршировані кабачки і посипати сыром.
3. Готувати при 180° 45 хвилин , коли сир почне рум’янитися можна прикрити фольгою. Готуйте красиве, ситне і смачне блюдо на радость.
Відео рецепт 👇