Фаршировані курячі грудки з брокколі в духовці

Як смачно зробити Фаршировані курячі грудки з брокколі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

5 курячих філе,
броколі 200 г,
бекон 100 г,
моцарела 50 г,
цибуля 30 г,
часник 2 зубчики,
пармезан 30 р.
+оливкова олія 30 мл,
винний оцет 10 мл,
мікс трав,
сіль і перець за смаком для маринаду.

Фаршировані курячі грудки з брокколі в духовці покроковий рецепт

1. Курку перемішати з усіма інгредієнтами для маринаду, дати постояти пару годин. Зробити надрізи по центру філе, розсунути м’якоть у різні боки, щоб вийшов карман.

2. Брокколі, бекон, цибуля, часник, моцарелу дрібно нарізати, перемішати, утрамбувати начинку в «кишеню» филе.

3. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, накриваючи фольгою на 20 хвилин, знімаємо фольгу, посипаємо пармезаном і ще 5-7 минут.

Відео рецепт 👇