Як приготувати дуже смачні Фаршировані овочі Гарні Ярах вірменське блюдо рецепт.
Інгредієнти
4-5 шт. баклажанів
3-4 перцю
700 гр. яловичини
1 шт цибуля
1 шт морква
3-4 зубчики часнику
2 с/л томатної пасти
8-9 шт помідорів чері
4 гострих перцю
соняшникова олія
паприка, чорний перець
сіль
зелень будь-яка, за смаком
Фаршировані овочі Гарні Ярах вірменське блюдо покроковий рецепт
1. * Для початку готуємо фарш. Я завжди варю яловичину , потім прокручую через м’ясорубку , так фарш ніжніше виходить. Підсмажую цибулю на соняшниковій олії (у мене тут цибуля зелена , я його теж прокрутила), додаю спеції, сіль і додаю до піджарки морквину і додаю м’ясної фарш.
2. Підсмажуючи всі разом , заливаю томатну пасту, розведену водою, і залишаю хвилин на 10, щоб повністю зварилося , в кінці додаю зелень( базилік, кінза, кріп). Обсмажуємо цілісні баклажани і перець на соняшниковій масле.
3. На баклажанах робимо надрізи , розкриваємо животики у вигляді човників, в човники відправляємо подрібнений часник і викладаємо начинку, оформляємо половинкою гострого перцю з помідорами чері і відправляємо в духовку 180 С на 15-20 хвилин. Можна подати окремо або з будь-яким гарніром. На даний момент у мене гарнір – ачаров плав. Готуйте і їжте на здоров’я !
Відео рецепт 👇