Як зробити Фаршировані перчики з фаршем і рисом в сметанному соусі рецепт простий в духовці. Я їх готую саме так половинка і, мені так зручніше і смачніше. Перець тонкостеггый я не люблю, а фаршировані цілком болгарський ну дуже велика порція.
Інгредієнти
на 8 штук (16 половинок):
Фарш 600 гр
Цибулю мелений 300 гр
Рис відварний 300 гр
Сіль 15 гр
Перець 5 гр
Соус:
Вода 1.5 літра
Томат 3 ст ложки
Сметана 200 гр
Сіль 1 ст ложка
Спеції за смаком
Фаршировані перчики з фаршем і рисом в сметанному соусі покроковий рецепт
1. Інгредієнти для фаршу з’єднати і укласти укласти половинки перчиков.
2. Соус перемішати. Перчики викласти у деко за бажанням додати картоплю і залити соусом.
3. Запікати в духовці 1,5 години при 180°С під фольгой.
4. Неймовірна смакота і відразу готовий гарнір!!! 🙏
Відео рецепт 👇