Десертики.. десертики.. коли ж нормальна їжа?! Ось вона! 😜 Фарширований перець в листковому тесті в духовці з фаршем і рисом простий рецепт. Дуже цікавий варіант для вечері. Той же класичний рецепт улюблених фаршированих перців, тільки в новій інтерпретації.
Інгредієнти
Болгарський перець – 8 шт.
Фарш м’ясний – 500 гр. (краще свинячий і яловичий)
Рис – 70 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Рослинна олія для обсмажування
Тісто листкове бездріжджове – 3 пласта
Сіль і перець за смаком
Кунжут для посипання
Яйце – 1 шт.
Фарширований перець в листковому тесті в духовці з фаршем і рисом покроковий рецепт
1. Тісто ставимо розморожуватися. Рис відварюємо в підсоленій воді. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості. В перцях робимо глибокий розріз, але не до кінця, а так, щоб можна було дістати м’якоть і кісточки, а потім вкласти в нього фарш.
2. Очищаємо всередині перці. Рис, фарш і цибулю у великій мисці перемішуємо. Не забуваємо посолити і поперчити нашу начинку. Начинку викладаємо в перцы.
3. Тісто розкочуємо качалкою (якщо тісто прилипає до всього, то необхідно його присипати борошном) і розрізаємо на смужки, приблизно в 2 – 2,5 см. завширшки. Обмотуємо тестом перцы.
4. Перці в тесті змащуємо збитим яйцем, зверху посипаємо кунжутом. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 45-50 минут.
Відео рецепт 👇