Фетучіні з фрикадельками по італійськи

Як зробити Фетучіні з фрикадельками по італійськи рецепт простий. Ідеальне поєднання пасти, обсмажених фрикадельок в томатному соусі! . У цьому рецепті використовуються довгі плоскі макарони «фетучіні», але ви можете взяти спагеті або будь-які інші макарони. Страва від цього точно не постраждає! . Простота цієї страви в тому, що готується воно в одній сковороді. Не потрібно Пасту відварювати окремо, вона вариться в соусі🔥

Інгредієнти

– фарш 500 гр.
– макарони «фетучіні» 1 уп.
– томат.паста 2 ст. л
– молоко 200 мл
– вода 200 мл
– лук 1 шт.
– помідори черрі 10шт.
– горох заморож. за бажанням.
– сіль, спеції.

Фетучіні з фрикадельками по італійськи покроковий рецепт

1. З фаршу сформувати тефтелі. Обсмажити на сковороді з усіх боків. Прибираємо тефтелі і на цьому ж маслі обсмажуємо цибулю дрібно нарезанный.
2. Додаємо томат пасту, розведену в 150 мл води. Назад викладає тефтелі і макарони. Заливаємо водою 200 мл, молоко 200 мл Кладемо чері та горох.
3. Солимо, перчимо, можна додати прованські трави. Накриваємо кришкою і тушкуємо на середній температурі 10 – 12 минут.