Фінський вершковий суп з тофу простий рецепт. Попався мені цей суп десь в інсте, але не веганскої своєї версії, з рибою. І я відразу вирішила, що його потрібно веганизировать. Рецепт максимально простий, а суп виходить ситний, вершковий і дуже смачний😊
Інгредієнти
✔️картопля
✔️морква і цибуля – я взяла сушені, але можна взяти і звичайні, і наприклад, обсмажити їх разом з тофу перед додаванням в суп
✔️овочевий бульйон – у мене сухий з Екомаркету, там у складі сіль, трави, спеції і сирні дріжджі
✔️копчений тофу
✔️вівсяні вершки
✔️і трохи масла для обсмажування тофу
Фінська вершковий суп з тофу веганські покроковий рецепт
1. Ріжемо картоплю, додаємо її в воду, туди ж кладемо моркву, цибулю і насипаємо овочевий бульйон. Ставимо варитися до готовності картошки.
2. У цей час ріжемо кубиками копченого тофу і злегка обсмажуємо його. Коли суп готовий, додаємо вершки і тофу.
3. Якщо хочеться ще більше рибного смаку, у суп можна додати водорості норі або вакаме.
Відео рецепт 👇