Фісташковий бісквіт для торта

Фісташковий бісквіт для торта простий рецепт в духовці. Самий красивий і ніжний 🙈💚

Інгредієнти

Тісто:
6 яєць, категорії С-0
Цукор 200гр
Соняшникова олія 50мл
Фісташкова паста 1ст л
Барвник зелений (за бажанням 1 крапля).
Борошно 200/230гр
розпушувач 10гр

Фісташковий бісквіт для торта покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром в пишну піну, зменшити швидкість до мінімуму і додати олію, пасту, барвник.. далі по столовій ложці борошно з розпушувачем!

2. Можна і перемішати лопаткою якщо у вас не планетарний міксер! Випікала 40-45 хв при 180*.

3. Форма у мене 22см бісквіт вийшов 8см у висоту! Якщо беру форму на 18/20 то бісквіти виходять дуже високі!