Той самий фісташковий торт ❤️ Мабуть, один із самих ніжних і смачних тортів у нашій скарбничці! Фісташковий торт з полуницею та збитим ганашем простий рецепт.
Інгредієнти
Бісквіт:
Білок 160 гр
Цукор 220 гр
Борошно фісташкова 95 гр
Борошно 25 гр
⠀
Полуничний компот:
Полуниця 180 гр
Цукор 45-55 гр
Кукурудзяний крохмаль 6 гр
⠀
Збитий ганаш на білому шоколаді:
Вершки 33% 150 гр
Глюкозний сироп 10 гр
Шоколад 29% 220 гр
Ванільна паста
⠀⠀
Збитий ганаш на темному шоколаді:
Молочний шоколад 34% 300 гр
Вершки 33% 300 гр
Глюкозний сироп 15 гр
Фісташковий торт з полуницею та збитим ганашем покроковий рецепт
1. Бісквіт:
Білок збити з цукром до стійких пік, акуратно додати змішану борошно. Випікати при 160 ° С близько 9 хв.
⠀
Можна відсадити з мішка потрібний діаметр, можна випекти цілим листом і потім вирізати потрібну форму.
Білок збити з цукром до стійких пік, акуратно додати змішану борошно. Випікати при 160 ° С близько 9 хв.
⠀
Можна відсадити з мішка потрібний діаметр, можна випекти цілим листом і потім вирізати потрібну форму.
2. Полуничний компот:
Всі інгредієнти помістити в сотейник і уварити до прозорого стану соку. Охолодити і использовать.
Всі інгредієнти помістити в сотейник і уварити до прозорого стану соку. Охолодити і использовать.
3. Збитий ганаш на білому шоколаді:
Вершки нагріти з глюкозным сиропом і ванільною пастою. Вилити на шоколад і пробити блендером. Стабілізувати в холодильнику 6-8 годин і акуратно взбить.
Вершки нагріти з глюкозным сиропом і ванільною пастою. Вилити на шоколад і пробити блендером. Стабілізувати в холодильнику 6-8 годин і акуратно взбить.
4. Збитий ганаш на темному шоколаді:
Вершки нагріти з глюкозным сиропом. Вилити на шоколад і пробити блендером. Стабілізувати в холодильнику 6-8 годин і акуратно взбить.
Вершки нагріти з глюкозным сиропом. Вилити на шоколад і пробити блендером. Стабілізувати в холодильнику 6-8 годин і акуратно взбить.
5. Ганаши можна заморожувати. Торт зовсім не вимагає просочення, а мою збірку можете побачити в разрезе.
Відео рецепт 👇