Фруктова глазур для муссового торта

Фруктова глазур, або як зробити Муссовый торт ще смачніше! Але тільки з вас 💜 і зберегти 💜
Гляссаж виглядає просто неймовірно, з ним можна зробити сотні кольорів і відтінків! Але, він дуже солодкий і якщо шар товщі, ніж потрібно буде перебивати смак десерту. Як зробити Фруктову глазур для муссового торта рецепт простий.

Для велюру потрібен фарбопульт і він іноді вередує!

А ось фруктова глазур – одні суцільні плюси:
*в міру солодка
*красиво блищить
*лягає тонким шаром
*смак можна підібрати залежно від смаку торта
*для приготування навіть блендер не потрібен

Інгредієнти

Вода 220 гр
Фруктове пюре 220гр
Цукор 290 гр
Декстроза 200 гр
Пектин NH 14 гр
Глюкоза 110 гр
Лимонна кислота 2 гр

Фруктова глазур для муссового торта покроковий рецепт

1. Воду, пюре, декстрозу, глюкозний сироп довести до кипіння. Перемішуючи ввести цукор, змішаний з пектином NH (це важливо! Цей пектин не можна замінити ні на який інший!).

2. Довести до кипіння, додати лимонну кислоту.

3. Процідити, охолодити до робочої температури ~55С. Покрити торт або Пирожные.

Відео рецепт 👇