Гарбузове булочки синабон з корицею і кремом

Як зробити смачні Гарбузове булочки синабон з корицею і кремом рецепт простий в духовці. В цьому році я вирішила випробувати всі рецепти з гарбуза! Жартую!😁 Просто велика гарбуз попалася, що вистачило аж на 3-4 рецепта. В холодильнику ще залишилося трохи гарбузового пюре, на один рецепт і гарбузовий марафон закінчиться!🎃 Хоча мені він дуже подобається, такий аромат від гарбуза будинку, а випічка з нею виходить чудова! Тому доказово ці булочки, вони чудові і дуже смачні! Обов’язково спробуйте їх!😉

Інгредієнти

на 10-12 булочок.

Для тіста:
120 мл. теплого молока
1 упаковка дріжджів (10гр.)
100 гр. цукру
80 гр. вершкового масла
Щіпка солі
1 ч. л. кориці
0,5 ч. л. мускатного горіха, імбиру.
160 гр. гарбузового пюре
1 яйце
420-440 гр. борошна

Для начинки:
40 гр. вершкового масла
120 гр. коричневого цукру
1 ст. л. кориці

Для крему:
120 гр. сирного сиру
30 мл молока
160 гр. цукрової пудри

Гарбузове булочки синабон з корицею і кремом покроковий рецепт

1. У мисці змішуємо тепле молоко, дріжджі і цукор, перемішуємо. Даємо постояти 10-12 хвилин. Далі додаємо розтоплене вершкове масло, гарбузове пюре, приправи, сіль і яйце, добре збиваємо. В кінці додаємо частинами борошно, при необхідності додаємо ще, добре замішуємо і збираємо в шар.
2. Накриваємо форму з тістом рушником і прибираємо на 1-1,5 години підходити. Далі тісто розкочуємо качалкою в прямокутний пласт. Змащуємо розтопленим вершковим маслом, посипаємо цукром і корицею. Скачуємо рулетом і нарізаємо на рівні частини. Готові булочки складаємо в форму і выпекаем.
3. В заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 25-30 хвилин. Для крему з’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо між собою. Готові гарячі булочки змащуємо кремом. Модно подавати до столу, гарячі найсмачніші. Приємного апетиту!