Гарбузове капкейки з ванільним кремом

Як смачно зробити Гарбузове капкейки з ванільним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Капкейк – це дуже ніжна і смачна випічка. Головна його відмінність від кексу або мафіна – це кремова шапочка. Між іншим, саме із-за цієї ошатної шапочки, термін зберігання капкейків невеликий. Сьогодні я пропоную спекти капкейки з гарбузом і спеціями. Осінь 🍂 на дворі, а значить, саме час смачною і ароматною випічці.

Інгредієнти

Гарбузове капкейки
2 яйця
110гр – цукру
10гр – ванільного цукру
½ ч. л. – солі
120гр – соняшникової олії
250гр – гарбуза
220гр – борошна
5гр – розпушувача
50гр – волоського горіха
50гр – родзинок

Ванільний крем:
300гр – холодного сирного сиру (Креметте або Віолетті).
100гр – холодних вершків 33%
80гр – цукрової пудри

Гарбузове капкейки з ванільним кремом покроковий рецепт

1. Гарбузове капкейки:
1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю до пишної піни;
2. Додаємо рослинне масло і ще трохи збиваємо;
3. Потім борошно, змішану з розпушувачем і швидко перемішати;
4. Додаємо натерту на крупній тертці гарбуз, спеції, родзинки і порубані горіхи, об’єднуємо всі силіконової лопаткою;
5. Розкладаємо по формах, заповнюючи їх на 2/3. У мене вийшло 12шт за 75гр;
6. Випікаємо при 180°С 20-25 минут.

2. Ванільний крем:
1. Холодний сир збиваємо на невеликих обертах і порціями додаємо цукрову пудру;
2. У два заходи вливаємо холодні вершки, при цьому швидкість вже збільшуємо і вимішуємо до стабільної маси;
3. Перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою закрита зірка 10 см і відсаджуємо шапочки.

Відео рецепт 👇