Гарбузове кульки булочки в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
2 склянки універсальної борошна
2 чайні ложки розпушувача
1 чайна ложка приправи для гарбузового пирога
1/2 чайної ложки меленого мускатного горіха
1/2 чайної ложки солі
1 склянку консервованого гарбузового пюре
1/2 склянки світло-коричневого цукру
1 велике яйце
1/2 склянки молока
1/4 склянки несолоного вершкового масла, розтопленого і злегка охолодженого
1 чайна ложка ванілі
Коричне цукрове покриття:
6 столових ложок несолоного вершкового масла, розтопленого і злегка охолодженого
3/4 склянки цукрового піску
1 і 1/2 столові ложки меленої кориці
Гарбузове кульки булочки в духовці покроковий рецепт
1. У великій мисці змішайте борошно, розпушувач, приправу для гарбузового пирога, мускатний горіх і сіль. Відкладіть. В окремій мисці змішайте гарбузове пюре, коричневий цукор, яйце, молоко, несолоне масло і ваніль до повного смешивания.
2. Додайте вологі інгредієнти до сухих інгредієнтів і перемішайте до однорідності. Викладіть тісто ложкою в змащену форму для міні-мафінів приблизно на 3/4.
3. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 11-13 хвилин або до тих пір, поки зубочистка, вставлена в отвір для пампуха, не буде виходити чистою. Додайте розтоплене вершкове масло в невелику миску.
4. Додайте корицю і цукор в окрему миску і добре перемішайте. Візьміть кожну випічку і занурте її в розтоплене масло, переконавшись, що вона повністю покрита. Потім занурте його в суміш кориці і сахара.