Гарбузове кульки булочки в духовці

Гарбузове кульки булочки в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

2 склянки універсальної борошна
2 чайні ложки розпушувача
1 чайна ложка приправи для гарбузового пирога
1/2 чайної ложки меленого мускатного горіха
1/2 чайної ложки солі
1 склянку консервованого гарбузового пюре
1/2 склянки світло-коричневого цукру
1 велике яйце
1/2 склянки молока
1/4 склянки несолоного вершкового масла, розтопленого і злегка охолодженого
1 чайна ложка ванілі

Коричне цукрове покриття:
6 столових ложок несолоного вершкового масла, розтопленого і злегка охолодженого
3/4 склянки цукрового піску
1 і 1/2 столові ложки меленої кориці

Гарбузове кульки булочки в духовці покроковий рецепт

1. У великій мисці змішайте борошно, розпушувач, приправу для гарбузового пирога, мускатний горіх і сіль. Відкладіть. В окремій мисці змішайте гарбузове пюре, коричневий цукор, яйце, молоко, несолоне масло і ваніль до повного смешивания.

2. Додайте вологі інгредієнти до сухих інгредієнтів і перемішайте до однорідності. Викладіть тісто ложкою в змащену форму для міні-мафінів приблизно на 3/4.

3. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 11-13 хвилин або до тих пір, поки зубочистка, вставлена в отвір для пампуха, не буде виходити чистою. Додайте розтоплене вершкове масло в невелику миску.

4. Додайте корицю і цукор в окрему миску і добре перемішайте. Візьміть кожну випічку і занурте її в розтоплене масло, переконавшись, що вона повністю покрита. Потім занурте його в суміш кориці і сахара.

Відео рецепт 👇