Як зробити Гарбузове цукерки трюфелі з урбечем кешью рецепт простий, без рафінованого цукру 🌿 веган 🌿без глютену Я спробувала кілька варіантів пропорцій гарбуза в цих цукерках, і знайшла ідеальний: гарбуз відчувається, але дуже не нав’язливо 💫
Інгредієнти
• Какао масло, 50 гр
• Какао-порошок, 25 гр
• Сироп топінамбура, 45 гр
• Урбеч кешью, 40 гр
• Гарбузове пюре, 50 гр
• Шоколад для глазурування, 100 гр.
Гарбузове цукерки трюфелі з урбечем кешью покроковий рецепт
1. Розтопити масло какао на водяній бані; Додати какао-порошок, ретельно перемішати до однорідності; Додати сироп топінамбура, урбеч кешью і гарбузове пюре, добре перемішати;
2. Прибрати на пару годин в холодильник для стабілізації; Сформувати цукерки і заглазировать їх розтопленим шоколадом;
3. Взимку, після довгої прогулянки, з гарячим чаєм – ці цукерки дуже гарні 💫
Відео рецепт 👇