Гарбузовий ганаш з карамеллю для макаронів

Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ганаш «карамельна гарбуз» на 10 шт макаронів.
Ганаш виходить стабільним – без зайвої ніжності. Його можна використовувати не тільки для макаронів, але і для будь-яких інших десертів

Інгредієнти

Карамельний шоколад – 100 гр
Пюре гарбуза – 40 гр
Вершки -40 гр
Мускатний горіх 1/4 ч. л.

Гарбузовий ганаш з карамеллю для макаронів покроковий рецепт

1. Вершки пюре з гарбуза і мускатним горіхом довести до кипіння – кип’ятити не нужно.
2. Вилити на шоколад. Почекати хвилину. Пробити блендером.
3. Ганаш накрити плівкою вконтакт і прибрати в холодильник на стабілізацію. Слідкуйте за текстурою – ганаш може стати стабільним вже через пару часов.

Відео рецепт 👇