Гарбузовий крем-суп з куркою на вершках

Як смачно зробити Гарбузовий крем-суп з куркою на вершках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Поєднання гарбуза і курки – цілком класичне. Мені подобається готувати суп на основі цих інгредієнтів плюс додавати різні овочі. Виходить легкий і в той же час ситний осінній суп.

Інгредієнти

Гарбуз (очищена від насіння і шкірки) – 500 г
Філе курячої грудки – 200 г
Морква (очищена) – 100 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт. (100 г)
Вода – 450 мл
Вершки 10% – 150-200 р
Сіль за смаком
Перець чорний мелений – щіпка
Паприка – щіпка
Гарбузове насіння – для подачі

Гарбузовий крем-суп з куркою на вершках покроковий рецепт

1. Гарбуз і куряче філе нарізати кубиками розміром 1,5х1,5 див. Моркву і очищену цибулю – кубиками 1х1 див. Покласти нарізані інгредієнти в невелику каструлю, залити водою, довести до кипіння і готувати на середньому вогні під кришкою близько 30 минут.
2. Овочі повинні стати м’якими. Додати спеції за смаком, вершки, пюрировать суп заглибним блендером, прогріти на плиті ще пару минут.
3. Розлити суп по тарілках, прикрасити очищеним гарбузовим насінням і подавати. Вершки можна замінити кокосовим молоком.