Гарбузовий пиріг найпростіший в духовці

Не можу сказати, що я великий любитель страв з гарбуза, але так сталося що другий рецепт поспіль присвячений цьому яскравому овочу. 😁 Як зробити Гарбузовий пиріг найпростіший в духовці рецепт простий. Цим рецептом просто не могла не поділитися. 1. Гарбуз абсолютно не відчувається! 2. Готується дуже просто. Все змішати і в духовку… 3. Це капець як смачно 🙈 «Синабонная» помадка розкрила гарбузовий пиріг абсолютно інакше. Вийшов феєрверк 🤩

Інгредієнти

– 400 гр пюре з гарбуза
– 3 яйця
– ~100 гр цукру
– 50 г рослинної олії (краще без аромату)
– ~200 гр борошна (см консистенцію тіста)
– 1 ч. л розпушувача
– будь-які ароматні спеції
– щіпка солі

Гарбузовий пиріг найпростіший в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз запекти або зварити до готовності. Перебити в пюре. Яйця, сіль, цукор, спеції змішати, влити олію, перемішати. Ввести пюре, просіяти борошно і разрыхлитель.

2. Все перемішати до однорідності, вилити у форму, змащену маслом. Випікати в розігрітій духовці до 180 гр ~35-40 мин.

3. Остудити до теплого стану і покрити «помадкою»: змішати 100 гр крем-сиру + 50 гр м’якого вершкового масла + 30 гр цукру. Зверху я ще посипала подрібненими солоними фисташками.

Відео рецепт 👇