Гарбузовий салат з яблуком, перцем і волоським горіхом

Як смачно зробити Гарбузовий салат з яблуком, перцем і волоським горіхом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо у вас є гарбузове масло – воно ідеально підійде для заправки. Оскільки в салат кладеться сира гарбуз, а вона має низький глікемічний індекс, то салат дозволений навіть для діабетиків.

Інгредієнти

Гарбуз очищена – 250 г
Горіх волоський – 15 р
Перець солодкий – 50 г
Яблуко – 50 г
Часник – 1 зуб.

Для заправки:
Сіль
Перець
Яблучний оцет – 2 ч. л
Олія гарбузова /оливкова – 20 мл
Насіння гарбуза – для подачі
Петрушка – для подачі

Гарбузовий салат з яблуком, перцем і волоським горіхом покроковий рецепт

1. Горіхи обсмажити на сухій сковорідці до появи аромату, змолоти шматочками в блендері або подробити молотком. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, натерти на тертці для корейської моркви., на дозволяє зробити тонкі і довгі кусочки.
2. Якщо такої немає, натерти на звичайній тертці. ⠀ Перець, яблуко розрізати навпіл, видалити насіння. Перець нарізати тонкою соломкою, а яблуко натерти на крупній тертці. ⠀ Всі інгредієнти змішати. Видавити через прес часточку часнику, посолити, поперчити за смаком. ⠀
3. Додати масло, оцет, посипати подрібненими горіхами і добре перемішати. Для подачі посипати гарбузовим насінням і рубаною петрушкою. ⠀ Наш вітамінний салат готов!