Гарбузовий торт з гарбуза, кураги, кешью і кокосовим маслом

Гарбузовий торт з гарбуза, кураги, кеш’ю і кокосовим маслом простий рецепт.

Інгредієнти

120 г гарбузового насіння
70 г кураги
50 г вівсяних пластівців
200 г запеченого гарбуза
кешью 100 г
100 г кокосової олії
6 фініків
1/4 год л кардамону
1/4 год л мускатного горіха
1/4 год л імбиру
1 год л кориці

Гарбузовий торт з гарбуза, кураги, кешью і кокосовим маслом покроковий рецепт

1. Гарбуз запекти в духовці 10 хвилин при 180С. Кешью замочити з вечера.
2. курагу Замочити і фініки хвилин на 30. Подрібнити вівсяні пластівці, гарбузове насіння і курагу і викласти в форму.
3. Подрібнити кешью, гарбузове пюре і фініки, додати розтоплене кокосове масло і спеції. Викласти у форму і прибрати в холодильник до застывания.