ЯКА ГЛАЗУР ДЛЯ ПАСОК У ВАС НАЙУЛЮБЛЕНІША?! Я обожнюю глазур на желатині-готується швидко, легко, відмінно виглядає і смачна, не така солодка як меренга. Зберігайте рецепт. Як зробити Глазур на желатині для паски з цукровою пудрою рецепт простий.
Інгредієнти
Желатин 4г+24гр води
Вода 20гр
Цукрова пудра 68гр
Глазур на желатині для паски з цукровою пудрою покроковий рецепт
1. Желатин розвести водою 1:6, розмішати і залишити набухати. В цукрову пудру долити води і розмішати до однорідності, поставити на плиту і довести до кипения.
2. Зняти з плити і розпустити желатин, розмішати до повного розчинення. Відразу ж суміш збити міксером /близько 5 хвилин/. Маса стане білою, повітряної і збільшиться в объеме.
3. Глазур дуже швидко схоплюється! Тому паски відразу ж покрити і прикрасити верх за вашим бажанням. Глазур’ю покривати тільки зовсім остиглі куличи.