Голубці з бурякових листя з фаршем і рисом

Як зробити смачні Голубці з бурякових листя з фаршем і рисом в томатному соусі і сметані в духовці рецепт простий. Подивіться яка краса, готуємо сьогодні голубці з бурякових листя! Вийшло багато я б сказала ціла гора. Апетитні які всі секрети розповім відео все дуже просто і дуже смачно. Підлива диво. Ніжні, добре приготовані, багато і дуже смачні! Поїхали!

Інгредієнти

Бурякові листя

1 шт. Томат
Фарш 600 гр
Лук 1 шт.
Часник 2 зуб.
Болгарський перець 1 шт.
Спеції хмелі-сунелі, коріандр, зіра, перець червоний і чорний, сіль все за смаком.
Відварений рис 200 гр
Морква 1 шт.

Для заправки:
Соус томатний 100 гр
Сіль і перець за смаком.
Сметана 150 гр
Лист буряків 25 шт.
Вода кип’ячена 100 мл л.

Голубці з бурякових листя з фаршем і рисом покроковий рецепт

1. В сковорідку наливаємо олію. Включаю плиту і нарізаю головку ріпчастої цибулі взяла прям величезну якщо у вас менше то беріть 2, нарізаю як на смаження. На великій тертці натираємо моркву теж беру велику. Ми будемо одразу ж робити і добавку у фарш і готувати заправку. Додаємо моркву до цибулі. Занадто смажити не потрібно треба щоб цибуля просто став прозорим. У фарш викладаю рис, насипаю сіль, робимо це за вкусу.

2. Дивіться спецій хмелі-сунелі, коріандр, зіра, висипаю чорний червоний перчик для смаку. Викладаю половину нашої заправки, вона вже готова. В решту додаю томат, я його порізала кубиками, і болгарський перець одного буде достатньо. Не забувай про часничок, всі інгредієнти дивимося під відео взяла два великих зубчики, щоб ароматно було, присаливаю, додаю перчик теж за смаком. Тушкуємо пару хвилин буде достатньо, перемішую фарш.

3. Ідеальний фарш для голубців свинина + яловичина. В принципі можете взяти за своїм смаком і можливостями у нас фарш домашній Ми любимо щоб голубчики виходили соковиті не сухі! Фарш у мене готовий дам йому постояти хвилин 20. Щоб всі спеції все у нас розійшлося, поки ми готуємо з вами заправку, в принципі вона у нас практично готова. Дивіться я тут нічого не засмажую, все просто загасила, щоб овочі у нас стали більш ароматными.

4. Викладаю сметану будь-якої жирності в беріть у мене 15% В місце томатного соусу я взяла звичайний кетчуп щоб він зі смаком був такий гострий. Те що вдома є, можна взяти помідори можна томатний сік, і томатну пасту. Які можливості є, все за смаком, перемішала і дивіться трохи наллю води 100 мілілітрів Зменшую градус варіння, на одиничку ставлю, дам потушиться ще сім хвилин на маленькому огне.

5. Якщо ви не готували голубці в бурякових листі друзі я ВАМ раджу! Це така смакота, смакота, листочки у мене щойно з грядки, дивіться перевертаю на зворотний бік. Трошки проходжуся ножем по серцевині листа відрізаю хвостик. Викладаю фарш, столова ложка з невеликою гіркою, звертаю просто в рулетик.

6. Заправляю краю і з зворотного боку теж саме роблю, викладає в деко як говориться 1 пішов! Голубці у мене готові, вийшло 26 штук, заливаю заправкою, духовка прогріта до 200℃ Друзі бажаю вам приємного апетиту! Побалуйте себе таким річним частуванням чудесним. Смачним і дуже корисним!