Горіховий пиріг з корицею

Як смачно зробити Горіховий пиріг з корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Горіховий пиріг з корицею – щоб фігурою пишатися🌰 Готуватися просто, виходить смачно🤤

Інгредієнти

Основа:
Вівсяні пластівці – 200 гр.
Мигдальна борошно – 70 гр.
Грецький йогурт – 200 гр.
Яйце – 3 шт.
Розпушувач – 5 гр.
Підсолоджувач за смаком

Крихта:
Мигдальна борошно – 50 гр.
Підсолоджувач за смаком
Волоський горіх – 30 гр.
Кокосове масло – 30 гр.
Кориця – 5 гр.

Насолоджуйтеся потроху – на 100 гр. приблизно 330 ккал

Горіховий пиріг з корицею покроковий рецепт

1. Волоський горіх порубати на шматочки за допомогою ножа, кокосове масло розтопити в мікрохвильовці. З’єднати всі інгредієнти для крихти. Вівсяні пластівці подрібнити в муку.
2. З’єднати яйця з йогуртом і збити до однорідної консистенції. Додати вівсяну муку, мигдалеву борошно, підсолоджувач і разрыхлитель.
3. Духовку розігріти до 180 гр. У підготовлену форму викласти спочатку половину тесту, на неї 1/2 частина крошки.
4. Потім тісто і зверху залишилася крихту. Відправити випікатися пиріг на 30 хв., дати охолонути і вийняти з формы.