Груші у вині і вишневому соку

Груша у вині і вишневому соку в домашніх умовах простий рецепт. Вирішила виринути з свого стану відсутності постів тут! Вересень – насичений місяць виявився. Перше вересня, всякі дрібні справи, плани щодо відвідування лікарів, запис дітей у всякі гуртки і плюс до всього цього я примудрилася досить сильно занедужати. Досі ходжу хлюпаю носом і швидко втомлююся. Щоб розсіяти осінню нудьгу і хмари приготувала простий, але дуже смачний рецепт.

Інгредієнти

2 груші
2-3 ч. л вершкового сиру
Горгонзола по-смаку
1 келих вина
2 склянки вишневого соку
Спеції для глінтвейну
Родзинки трохи і сушена журавлина
Горіхи кедрові або будь-які на ваш вибір. Мені здається відмінно підійдуть волоські
2 інжиру

Груші у вині і вишневому соку покроковий рецепт

1. Груші можна очистити від шкірки (не обов’язково). Розрізати на половинки, видалити серцевину ложкою і відправити варитися в суміші з вина, соку і спецій для глінтвейну (додати туди ж родзинки і журавлину).
2. Томити грушу до м’якості. За допомогою двох чайних ложок з вершкового сиру зробити форму канелек і розмістити їх на гарячих грушах.
3. Зверху посипати горгонзола, горіхами і додати порізаний інжир. Зверху можна полити трохи рідиною, в якій скніли груші 2 ст. л. Все готово, швидко і дуже смачно)