Індійські коржики Наан часникові простий рецепт.
Інгредієнти
1/2 склянки води
1 столова ложка сухих дріжджів
1/4 чайної ложки цукрового піску
1/2 склянки йогурту
1/2 склянки молока
3 столові ложки оливкової олії
1 чайна ложка розпушувача
2 1/4 склянки борошна
1/4 чайної ложки солі
2 зубчики часнику (тертого)
Для верхньої частини:
Свіжа зелень (рубана петрушка і кінза)
Вершкове масло
Індійські коржики Наан часникові покроковий рецепт
1. У середній мисці додайте 1/2 склянки теплої води, дріжджі і цукор і дайте йому піднятися протягом 5-7 хвилин. У велику миску, додайте молоко, йогурт, масло, спінені дріжджі, борошно, часник, розпушувач і сіль і перемішайте. Замісити тісто до отримання однорідної маси протягом 4-5 минут.
2. Тісто має бути трохи липким, не хвилюйтеся! Накрийте тісто чистим кухонним рушником або поліетиленовою плівкою і залиште на 40-50 хвилин. Викладіть тісто на злегка посипану борошном поверхню. Розділіть його на 8-10 рівних частей.
3. Розкачайте кожен шматочок в овал приблизно 6-7 дюймів і товщиною близько 1/4 дюйма. Зверху посипте рубаною зеленню і акуратно згорніть. Нагрійте сковороду на середньому вогні і покладіть в неї один або два овала.
4. Готуйте кожну сторону до злегка коричневого кольору близько хвилини, як IG Reel. Змастіть обидві сторони хліба вершковим маслом. Вийміть його з каструлі і покладіть в каструлю або на тарілку. Накрийте кухонним рушником, щоб вони залишалися теплыми.
Відео рецепт 👇