Йогуртові капкейки з кремом і конфітюром

Як смачно зробити Йогуртові капкейки з кремом і конфітюром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Капкейки йогуртові з конфітюром «лісова ягода» на 12шт.

Інгредієнти

– 110г масло вершкове 82%
– 150г цукру
– 1г ванілін
– 1/4 ч. л. солі
– 2шт яйця С1
– 100г йогурт без добавок
– 24р пудра йогурту
– 160г борошно
– 12г розпушувач

Просочення йогуртова для капкейків
– 100г цукор
– 100г вершки 15%
– 10г пудри йогурту

Конфітюр «лісові ягоди»
Пюре-асорті (малина +чорна смородина +суниця) – 260г
Цукор – 50г
Пектин – 5г
Сік лайма – 6г

Крем — за 45г/шт
– 50г білого шоколаду
– 100г вершкового масла 82%
– 60г цукрова пудра
– 250г вершкового сиру
– 100г вершки 33% (30г + 70г)
– 15г пудри йогурту

Йогуртові капкейки з кремом і конфітюром покроковий рецепт

1. Йогурт підігріти до 30С і додати пудру йогурту, перемішати. М’яке масло збити з цукром і сіллю до бела 3 хвилини. Додати яйця, ваніль і змішати на низькій швидкості міксера до об’єднання. Додати йогуртову суміш. Просіяти борошно з розпушувачем і додати в основну суміш. Заповнити капсули для капкейків і випікати при Т 175С – 22-25 хвилин. Остудити, вирізати серединки і пропитать.

2. Зварити сироп з цукру і вершків, остудити до 30С, ввести пудру йогурту, перемішати. Просочити капкейки. Цукор змішати з пектином. Пюре нагріти в сотейнику до 40С і дощиком всипати суху суміш, помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню і додати сік лайма. Остудити. Вершкове масло і вершковий сир дістати з холодильника за 1 годину до приготування і залишити на столі. Білий шоколад розтопити і остудити до 32С. Пудру йогурту змішати з 30г сливок.

3. Розм’якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою 3 хвилини, потім додати шоколад і ще збити. Вершковий сир з’єднати з 70г холодних вершків і збити до однорідності, додати суміш пудри йогурту з вершками і олійно-шоколадну суміш, змішати міксером на низькій швидкості до об’єднання. Перекласти в кондитерський мішок з насадкою «закрита зірка» і прикрасити капкейки.

Відео рецепт 👇