Кабачкова піца на сковороді з сиром і яйцем

Як приготувати смачну кабачкову піцу на сковороді з сиром і яйцем рецепт простий. Сезон кабачків, у кого є город – кабачкове навала! 😁 Тому будь-які рецепти з ними актуальні, як ніколи 😁Спасибі, що поділилися перевіреними рецептами кабачкової ікри, схожою на магазинну, для консервації. Кому актуально – заглядайте в stories – сьогодні поділюся результатами. А зараз до рецептом «піци» на кабачкової тесті. Яка ж вона виходить смачна!!! 👍🏻👍🏻 Супер. Мої діти попросили готувати таку частіше ☺️

Інгредієнти

Тісто:
• 150 г кабачка
• 2 яйця
• 25 г сиру
• 15 г пшеничного ц/з (або кукурудзяного) борошна
• трохи подрібненої зелені
• щіпка солі і меленого перцю

Кабачкова піца на сковороді з сиром і яйцем покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на середній тертці. Віджати з кабачка сік (це зручно робити за допомогою марлі). З’єднати всі інгредієнти, ретельно перемішати. Змастити а/п сковороду рослинною олією, розігріти на середньому нагріві. Перелити тісто на сковороду, разровнять.

2. Готувати під кришкою, на нагріві нижче середнього до готовності (верхня сторона «схопиться», не буде рідкою).

3. Нанести зверху томатний соус або просто протерті томати, трохи натертого сиру, скибочки помідора, можна додати готове куряче м’ясо або шинку, знову посипати сыром.

4. Довести під кришкою до розплавлення сиру – кілька хвилин. Можна посипати зеленню. Нарізати і наслаждаться.

Відео рецепт 👇