Кабачкова піца в духовці простий рецепт. ЦЯ КАБАЧКОВА ПІЦА зводить мене з розуму 🔥 Їм її вже тиждень, тільки начинки міняю 👏🏻
Інгредієнти
✅ кабачок
Кількість спокійно вибирайте самі, головне щоб у співвідношення з борошном було 3 до 1, тобто якщо берете 300 гр кабачки, то буде потрібно 100 г борошна.
⠀
✅ борошно
Важливо! Борошна можете покласти і більше, але мені подобається саме така пропорція, так яскравіше відчувається сам кабачок.
⠀
✅ яйце
1 яйце на 200 гр кабачка 👌🏻
Кабачкова піца в духовці покроковий рецепт
1. Кабачок натерли на тертці. КАБАЧОК Я НЕ ВІДЖИМАЮ! ⠀ Беремо глибоку ємність і змішуємо в неї натертий кабачок, сіль (0,5 ч. л. на 200 гр кабачка), яйце і муку.
2. Перемішуємо до однорідності. ⠀ Викладаємо на пергамент, розподіляємо шаром 0,8-1 см, ставимо в розігріту духовку на 5-10 хвилин і після викладаємо соус і начинку. ⠀
3. Готуємо ще 20-25 хвилин при 180 С.
Відео рецепт 👇