Смажений рис з червоною рибою лососем і овочами на сковороді

Як смачно зробити Смажений рис з червоною рибою лососем і овочами на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Рис – 250 гр
Вода – 275 гр
Цукор – 2 год л
Сіль – 1/2 год л
Рисовий оцет – 25 мл
Лосось – 350 гр
Кабачок – 1/2 шт
Перець болгарський – 1/2 шт
Цибуля – 1/2 шт
Соєвий соус – 50 мл (можна менше/більше)
Раст масло – краплю, для смаження
Цибулю зелений, кунжут – за смаком

Смажений рис з червоною рибою лососем і овочами на сковороді покроковий рецепт

1. Рис моєму 2-3 рази. Рис, вода, варимо до готовності. Заправляємо рисовим оцтом, перемішуємо. Обсмажуємо лосось з краплею соєвого соусу (якщо риба суха і липне до сковорідку, налийте масла).

2. Прибираємо з вогню. Тут обсмажуємо цибулю, перець і кабачок на сильному вогні 3-5 хвилин (щоб трохи хрустіли). З’єднайте з рисом, додаємо соєвий, добре перемішуємо (щоб всі рисинків потемніли).

3. Зверху викладаємо лосось, посипаємо зеленою цибулею і кунжутом.

4. Як же це смачно, обов’язково спробуйте приготувати!

Відео рецепт 👇