Кабачкові палички в сирній паніровці в духовці

Як приготувати смачні Кабачкові палички в сирній паніровці в духовці рецепт простий. ✅відразу 2 рецепта. Все змели відразу. Ледве відірвала Ілону, щоб зняти😅Корисна закуска або перекус.

Інгредієнти

Кабачкові нагетси
2 кабачка вагою близько 500 г
150 г твердого сиру
2 яйця
100 г панірувальних сухарів
1 год л паприки
1/2 год л сушеного часнику
1/2 год л солі
2ст л борошна
Для соусу:
150 р грецького йогурту
зелень кропу
2 зубчики часнику
Свіжий огірок
Сіль за смаком

🥒 Намазки з кабачка
2 кабачка по 500 р
Сіль за смаком
2 зуб часнику
2 ст л сметани
100 бринзи
3 гілочки кропу
1 ст л олії (можна загасити на воді)
50 р кедрових або волоських горіхів

Кабачкові палички в сирній паніровці в духовці покроковий рецепт

1. Кабачкові нагетси
Кабачки ріжемо, як на відео. Посипаємо спеціями. Залишаємо. Яйце злегка збиваємо. Змішуємо сухарі і тертий сир. Кабачки кладемо в пакет, додаємо борошно і струшуємо. Шматочок кабачка промахиваемся яйцем, а потім обважують в панірування. Випікаємо при 200 гр 20 – 25мин.

2. Для соусу.
Подрібнюємо часник, кріп, трьом огірок і змішуємо всі ингредиенты.

3. Намазки з кабачка.
Кабачки ріжемо кубиками і тушкуємо до готовності, слоим і пюрируеем, але не дрібно. Охолоджуємо, додаємо рубаний часник, зелень, сметану і бринзу кришимо, горіхи. Перемішуємо до однорідності. На намазуємо на хрусткий тост або подаємо до м’яса. Ми з’їли так. Це безумно вкусно.

Відео рецепт 👇