Капкейки з начинкою з вишні і молочним кремом з сиром

Рецепт неймовірно смачних і ніжних ванільних капкейків з вишнею та легким молочним кремом 😍. Готуємо Капкейки з начинкою з вишні і молочним кремом з сиром рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
– Масло кімнатної температури (18-20С) 110г
– Цукор-150г
– Ванільний екстракт 1 ч. л.
– Сіль ¼ ч. л.
– Яйця С1 – 1шт
– Йогурт без наповнювача/ кефір 2,5% -100г ( 20-30С)
– Emulsifier natural – 2г
– Згущене молоко 20г
– Вода 35г
– Борошно пшеничне 160г
– Розпушувач 12г

Вишневе компоті:
-120г замороженої вишні
– 40г цукру
– 6-8 р DENSY

Молочний крем з сиром:
– 250г молоко 3,5% жирності (t 20-30С)
– 5г Emulsifier natural
– 100г сир 9%
– 60г цукрова пудра
– 250мл вершків 33%
– 14г DENSY
– ванільний або мигдальний екстракт

Капкейки з начинкою з вишні і молочним кремом з сиром покроковий рецепт

1. Тісто:
Масло ріжемо на шматочки, збиваємо з цукром і ванільним екстрактом протягом 3-х хвилин до пишної білої маси. Додаємо яйце і сіль, збиваємо на невеликій швидкості. У йогурт додаємо згущене молоко і воду, розмішуємо і додаємо Emulsifier natural, пробиваємо блендером 30-40 секунд. Борошно і розпушувач змішати і просеять.
2. Додаємо до яєчно-масляної суміші ½ частину йогурту, змішаного з Emulsifier natural, промешиваем на невеликій швидкості міксера, вводимо ½ частину борошняної суміші. Знову вводимо ½ частину йогуртовій суміші і залишок борошняної суміші, промешиваем міксером до об’єднання. Тісто виходить густим, однорідним. Перекладаємо в кондитерський мішок і наповнюємо капсули по 55г в кожну. Випікаємо в розігрітій духовці при t 175С 23-25 хвилин. Остуджуємо на решетке.
3. Вишневе компоті:
Вишню розморозити, змішати з цукром і довести до кипіння. Зняти з вогню, трохи остудити, додати порошок DENSY, перемішати і залишити для повного остывания.
4. Молочний крем з сиром:
У молоко додати Emulsifier natural, розмішати і пробити блендером. Додати в молоко сир, пробити блендером. Холодні вершки збити з цукровою пудрою до м’яких піків, додати молочно-сирну суміш, DENSY, ванільний або мигдальний екстракт і збити до стійкого стану крему. Перекласти крем у кондитерський мішок. У охололих від капкейків вирізати серединку, наповнити вишневим компоті і прикрасити кремом. Відправити в холодильник на 2 години, і можна насолоджуватися! 😍