Капустяні котлети з манкою, яйцем і сирою капустою на сковороді

Як смачно зробити Капустяні котлети з манкою, яйцем і сирою капустою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Для різноманітності в потоці солодких страв 🤍 Давно обіцяла рецепт 😉 насправді, все дуже просто 👌 Це дуже смачно і соковито ❤️ З салатом або овочами , з соусом і просто так. В холодному і гарячому вигляді ми з донькою їх обожнюємо ❤️.

Інгредієнти

Капуста 850 р
Вершкове масло 100 г
манка 100 р
яйце 1шт 50г
жовток 2шт 40г
Сухарі панірувальні

Капустяні котлети з манкою, яйцем і сирою капустою на сковороді покроковий рецепт

1. Капусту порізати дрібними кубиками, посолити, помити руками і залишити хвилин на 10-15. Злити рідину і залити капусту окропом і поставити на вогонь, хвилин на 5, злити жидкость.

2. Додати манку, яйце, жовтки, розтоплене вершкове масло, перемішати і залишити хвилин на 20. Трошки все подрібнити блендером або комбайном. Додати сіль/перець за смаком. Може трохи подрібненої зелені петрушки або укропа.
3. Сформувати котлетки, обваляти в панірувальний сухарях, смажити на сковорідці з маслом до готовності, з двох сторін, прикриваючи кришкою, щоб всі пропарилось.

4. Подавати з соусом на основі сметани або йогурту. Смачно змішати сметану, тахін (кунжутную пасту), трохи меду, сіль, перець і чеснок.