Такий банан відмінно підійде як начинка для торта, для каші і т д. Як зробити Карамелизованные банани начинка для торта на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Вершкове масло -30г
Цукор – 60 г
Окріп -30 гр
Банан -250 гр 2/3 шт
Карамелизованные банани начинка для торта на сковороді покроковий рецепт
1. В сковорідку з товстим дном відправляємо масло, як воно розтопиться, додаємо цукор і, помішуючи доводимо до карамельного цвета.
2. Головне не перетримати цукор, інакше буде гірчити 👍 Відправляємо крупно нарізаний банан і весь час помешиваем.
3. Щоб весь банан був в карамелі, тушкуємо буквально одну хвилину на повільному вогні. Перекладаємо і остужаем.