Картопляні ньоккі в вершково грибному соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
ньоккі – 500 гр
гриби шампіньйони – 200 гр
сіль і перець за смаком
сушений часник
вершки – 150 мл (20%)
бульйон курячий – 100 мл
зелень
мускатний горіх – 1/2 ч. л
Картопляні ньоккі в вершково грибному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Ньоккі обсмажуємо на сковорідці з меленим чорний перцем.
2. Далі додаємо гриби, мускатний горіх, сіль, часник і обсмажуємо 5 минут.
3. Вливаємо вершки і тушкуємо під закритою кришкою до загустіння на повільному огне.
4. По готовності посипаємо рубаною зеленню і насолоджуємося!
Відео рецепт 👇