Картопляні ньоккі в вершково грибному соусі на сковороді

Картопляні ньоккі в вершково грибному соусі на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

ньоккі – 500 гр
гриби шампіньйони – 200 гр
сіль і перець за смаком
сушений часник
вершки – 150 мл (20%)
бульйон курячий – 100 мл
зелень
мускатний горіх – 1/2 ч. л

Картопляні ньоккі в вершково грибному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Ньоккі обсмажуємо на сковорідці з меленим чорний перцем.

2. Далі додаємо гриби, мускатний горіх, сіль, часник і обсмажуємо 5 минут.
3. Вливаємо вершки і тушкуємо під закритою кришкою до загустіння на повільному огне.

4. По готовності посипаємо рубаною зеленню і насолоджуємося!

Відео рецепт 👇