Як зробити Картопля з баклажанами, перцем і помідорами в мультиварці простий рецепт. Ідея таким чином приготувати картоплю прийшла мені буквально на ходу. Відкрила холодильник, подивилася на наявні продукти і в голові вже була картинка готового страви. І я вам скажу, що це було дуууже смачно! Блюдо виходить низькокалорійне, підходить тим, хто на ПП.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 56/2/1/11
Картопля – 800 г
Баклажани – 400 р
Болгарський перець – 100 р
Помідори – 250
Часник – 3 зубчики
Сіль – за смаком
Раст.масло – 1 ст. л
Картоплю з баклажанами, перцем і помідорами в мультиварці покроковий рецепт
1. Картоплю краще брати великий. Нарізати його кружечками завтовшки приблизно 1 див. Так само нарізати баклажани. У чашу мультиварки налити рослинне масло і викласти овочі по колу, як на видео.
2. Посипати сіллю, за бажанням перцем і улюбленими спеціями і рубаним часником. Помідори разом з болгарським перцем пробити в чаші блендера.
3. Залити приготованим соусом картоплю з баклажанами, зверху ще трохи присолити. Включити програму “тушкування” на 40 минут.
Відео рецепт 👇