Без яєць, молочних продуктів. Кавово апельсиновий брауні пиріг без шоколаду і без цукру простий рецепт.
Інгредієнти
Еспресо – 100 гр
Апельсиновий сік – 70 гр і цедра 1-го апельсина
Кокосове масло – 30 гр
цільнозернові борошно Пшеничне – 70 гр
Какао-порошок темний 22% – 30 гр
Розпушувач – 5 гр
Кориця за смаком (можна не додавати), фундук по
смаком
Сах зам – 10 гр фитпарад 8 (можна замінити эритритом або кокосовим цукром)
ГЛАЗУР:
Какао – 10 гр
Кукурудзяний крохмаль – 10 гр
Кокосове молоко – 200 гр
Сахзам за смаком (3 гр фитпарад)
КБЖУ на 100 гр: 190/7/10,8/18
Кавово апельсиновий брауні пиріг без шоколаду і без цукру покроковий рецепт
1. БРАУНІ: В окремій ємності змішати сухі інгредієнти в окремій рідкі. ⠀ Далі об’єднуємо обидві суміші: просіваємо сухі компоненти і добре перемішуємо все в одну масу. Додаємо мелений фундук. Консистенція повинна бути як на видео.
2. Форму змастити маслом і присипати борошном (техніка – «французька сорочка»), вилити тісто і розподілити. Відправити в розігріту до 170* духовку на 45 минут.
3. ДЛЯ ГЛАЗУРІ: Змішати сухі компоненти, нагріти молоко майже до кипіння і об’єднати обидві маси, постійно помішуючи. Полити готовою глазур’ю брауні і прикрасити за смаком. Чудовий Десерт як в гарячому, так і в холодному вигляді, готуйте з удовольствием.
Відео рецепт 👇