Кавовий чізкейк без випічки з печивом простий рецепт. Десерт виходить неймовірно ніжним, текстура саме чізкейку, а не желе, так як я ідеально підібрала кількість желатину для даних інгредієнтів.
Інгредієнти
Основа:
90 г печива
20 г горіхової пасти
20 г води
Чізкейк:
130 г молока
150 г сирного сиру
90 г м’якого сиру
50 г фінікового сиропу (можна замінити на фініки)
5 г кави
5 г желатину
Кавовий чізкейк без випічки з печивом покроковий рецепт
1. Печиво подрібнити в блендері в крихту. Додати пасту і воду, ще раз збити в блендері. Викласти основу в кільце діаметром 16 див. Утрамбовать.
2. Для сирної маси желатин замочити в молоці і після розчинити, не доводячи до кипіння, разом з розчинною кавою і сиропом.
3. В чашу блендера покласти сир, сир, молочно-кавову суміш і пробити заглибним блендером до однородности.
4. Отриману масу вилити на основу і прибрати в холодильник до застигання (6 – 8 годин).
Відео рецепт 👇