Як смачно зробити Кекс з кэроба і банана простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Простий, без підсолоджувачів, багато білка 💪🏼 готую його дуже часто.
Інгредієнти
▪️250 г банана
▪️50 г молока (у мене мигдаль-ваніль)
▪️10 г масла
▪️30 г кэроба (у мене середньої обжарювання)
▪️30 г мигдальної муки (у мене жирна)
▪️60 г нутовой борошна
▪️40 г арахісового борошна (у мене частково знежирена)
▪️1 ст. л лимонного соку
▪️0,5 ч. л соди
Кекс з кэроба і банана покроковий рецепт
1. Все змішуємо в блендері. Соду в самому кінці, добре перемішуємо ложкою. Випікаємо в силіконовій формі (у мене кругла 16-17 см) при 180 градусах 35 минут.
2. Кекс остигає, викладаємо на тарілку, можна просто перевернути. Прикрашаємо за бажанням. Я завжди цього кекс подаю з розтопленим кокосовим урбечем. Зверху поливаю шматочок).
3. * всю горіхову борошно замінювати знежиреної не раджу, може бути сухувато, або збільшуємо масло. * арахісову і мигдалеву борошно можна міняти на іншу горіхову, семечковую.