Як смачно зробити Кешью кейк веган торт з фініків, мигдалю, кешью пасти і малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
D-18 см
Основа:
200г-фініки (з кісточкою)
150г-запечений мигдаль
Щіпка солі
Кешью шар:
300г-кешью паста
250г-кокосове молоко
65г-розтоплене кокосове масло
250г-пюре малини
20г-кукурудзяний крохмаль
20г-какао
Підсолоджувач за смаком
КБЖУ: 340 6,4/24,4/23,7
Кешью кейк веган торт з фініків, мигдалю, кешью пасти і малиною покроковий рецепт
1. Основа:
Фініки залити водою, вийняти кісточки і пробити блендером до однорідного стану. Горіхи подрібнити і додати до фініковий пасті, пробити разом з дрібкою солі. Помістити кільце на тарілку і прокласти ацетатної плівкою. Масу викласти і розрівняти, прибрати в морозилку.
Фініки залити водою, вийняти кісточки і пробити блендером до однорідного стану. Горіхи подрібнити і додати до фініковий пасті, пробити разом з дрібкою солі. Помістити кільце на тарілку і прокласти ацетатної плівкою. Масу викласти і розрівняти, прибрати в морозилку.
2. Кешью шар:
Пробити разом кешью пасту, кокосове молоко, кокосова олія і підсолоджувач. Пюре малини нагріти. Крохмаль залити 25г води і перемішати до однорідної маси, влити в пюре, проварити до загустения.
Пробити разом кешью пасту, кокосове молоко, кокосова олія і підсолоджувач. Пюре малини нагріти. Крохмаль залити 25г води і перемішати до однорідної маси, влити в пюре, проварити до загустения.
3. Додати пюре до основної маси, пробити блендером, потім додати какао і пробити ще раз. Викласти всю масу на основу і прибрати в морозилку на ночь.