Коржі на молоці і дріжджах на сковороді в маслі

Коржі на молоці і дріжджах на сковороді в олії простий рецепт. Повітряні коржі “Хмарка” найніжніші коржі, які я пробувала. Коржі повністю виправдовують свою назву, дуже смачно, спробуйте не пошкодуєте🥰

Інгредієнти

200 мл молоко
6 г дріжджі (1 чл з гіркою)
2 ст л майонез
0,5 чл сіль
1 ст л цукор
100 г рисова мука
350- 400 г борошно (додаємо поступово)
(1 годину в тепле місце)

Коржі на молоці і дріжджах на сковороді в олії покроковий рецепт

1. В коржі додається 100 г рисового борошна, якщо у вас немає такої муки, можна подрібнити звичайний рис в кавомолці, якщо немає кавомолки, тоді відваріть рис і подрібніть його, з додаванням молока, в блендере.

2. В тепле молоко додаємо дріжджі, цукор, майонез, сіль, рисову борошно пшеничне. Пшеничне додавайте поступово так як може піти більше або меньше.

3. Тісто виходить м’яке, злегка липне до рук. Ставимо в тепле місце на расстойку на 1 годину. Розкачуємо коржі, можна дати їм постояти 15 хвилин. Обсмажуємо у великій кількості масла.

Відео рецепт 👇