Крем-чіз на вершках і на маслі

Як зробити смачний Крем-чіз на вершках і на маслі рецепт простий. Такий весняний вийшов🥰
Вже робила подібний тортик, декор повторити один в один неможливо). Рецепт крем-чизай на вершках (порції вистачає на прошарок торта діаметром 18 см, для вирівнювання потрібна ще половина такої порції)

Інгредієнти

Вершки 33% – 120г (на вагах)
Цукрова пудра – 130г
Сирний сир – 800г

Крем-чіз на вершках і на маслі покроковий рецепт

1. Змішати вершки з пудрою, трохи збити до однорідності. Частинами додавати сирний сир і кожен раз добре взбивать.
2. В кінці добре вимішати крем лопаткою, перекласти в кондитерський мішок і використовувати.

3. Цей крем відмінно підходить для прошарку і вирівнювання тортів, для шапочок капкейків).