Крем курд з маракуї для торта

Як зробити смачний Крем курд з маракуї для торта рецепт простий.

Інгредієнти

(на 150-200 мл курда):

7-9 стиглих плодів маракуї (близько 100 г соку)
3 яєчних жовтка
150 г цукрової пудри
75 г вершкового масла, дрібними шматочками

Крем курд з маракуї для торта покроковий рецепт

1. Розділіть маракуйю навпіл і зішкребіть м’якоть в каструлю. Додайте інші інгредієнти, перемішайте і дайте закипеть.
2. Варіть до моменту, поки суміш не стане гладкою і трохи густіше. Протріть через сито в миску, накрийте харчовою плівкою, щоб не утворилася корочка.
3. Дайте охолонути і перелийте в скляну тару.