Крем суп з кабачків і картоплі з вершками

Крем суп з кабачків і картоплі з вершками простий рецепт. Суп пюре з кабачка готуватися гранично просто і швидко і підійде до будь-якого прийому їжі.

Інгредієнти

✅Кабачок 2 шт невеликих
✅Цибуля ріпчаста 1крупный
✅Часник 2 зубчики
✅Картопля 2шт
✅Кокосове молоко або вершки
✅Масло рослинне

Крем суп з кабачків і картоплі з вершками покроковий рецепт

1. В сотейник з товстим дном налити невелику кількість масла. Додати дрібно рубаний часник. Обсмажити. Додати цибулю і знову обжарить.
2. Потім додаємо картоплю, смажимо до золотистої скоринки. Кабачки порізати кубиками, викласти в сотейник.
3. Залити 100 мл води і варити хвилин 15-20. Готовий суп посолити, пробити блендером.
4. У готовий крем суп порційно вливаємо кокосові вершки, ви можете замінити на коров’ячі. Насолоджуємося смачним і ситним супом.