Як зробити Кремовий суп овочевий простий рецепт. Хто ще не пробував такий суп, – швидше зберігайте рецепт в закладки! 🥰 Він просто підкорив мене своєю ніжністю. Звичайні овочеві супи, приготовані на воді здаються прісними, але цей просто вау!
Інгредієнти
Картопля 3 шт.
Морква 1 шт
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Часник 2 зубчики
Горошок зелений заморожений 60 р
Кукурудза заморожена 60 р
Нут готовий 60 р
Перець болгарський 1 шт
Борошно безглютенова 3 ст. л.
Масло рослинне 2 ст. л.
Молоко кокосове / будь-яке рослинне 5 ст. л.
Сіль і перець за смаком
Приправи за смаком (у автора куркума, паприка)
Кремовий суп овочевий покроковий рецепт
1. Кип’ятимо воду в каструлі, додаємо туди очищений і порізаний кубиками картоплю. ⠀ ⠀ В сковороді на повільному вогні робимо «зажарку» (4 хвилини): додаємо масло, нарізану кубиками моркву і болгарський перець, дрібно порізану цибулю і пропущений через прес часник. Посипаємо овочі улюбленою приправою. ⠀ ⠀
2. Все добре перемішуємо і додаємо борошно. Перемішуючи масу продовжуємо пасерувати овочі 2 хвилинки. ⠀ ⠀ Додамо трохи гарячої води, добре розмішуємо, щоб не було грудочок. ⠀ ⠀
3. Додаємо нашу овочеву масу в каструлю з картоплею. Сюди ж відправляємо кукурудзу та горошок. Варимо супчик на середньому вогні 15-20 хвилин до готовності картоплі і моркви. ⠀ В кінці додаємо нут і кокосове молоко. Солимо, перчимо за вкусу.